Absolut Resolut

Resolut er hvad man kan kalde et alsidigt firma. Resolut tilbyder hjælp indenfor service, herunder rengøring, kantineservice samt oprydning i forbindelse med skader eller renovering.

Er man som virksomhed på udkig efter en Professionel kantineordning, hvor medarbejderne kan spise lækkert mad fra hver dag, så bør man tage et kig på Resolut. Resolut tilbyder nemlig kantineordning i Nordjylland, så er man et firma, der eksempelvis søger Kantineordning i Aalborg til sit firma og til sine medarbejdere, kan Resolut være behjælpelig hermed.

Med en kantineordning fra Resolut får man ‘hele pakken’. Kantinedrift er meget mere end mad, det handler også om service, det handler om hygiejne og det handler om at give medarbejderne en pause fra arbejdet hver dag. Med en kantineordning fra Resolut, sørger det dygtige personale fra Resolut for, at der bliver forkælelse af maven. Har man specielle krav eller ønsker til den mad, der laves og serveres, kan Resolut som udgangspunkt imødekomme dette. Maden bliver altsammen tilberedt af dygtige kokke, hvor sundhed og variation er i højsædet. Maden og menuen følger årstiderne, således man også har fokus på at anvende årstidens frugt og grønt. Har man lyst til en Professionel kantineordning, bør man ikke tøve med at tage kontakt til Resolut for en uforpligtende snak.

Resolut er som før nævnt en alsidig virksomhed, der tilbyder flere typer af hjælp indenfor servicefagene. En anden af de services som Resolut tilbyder er planteservice. Planteservice består i, at Resolut kommer ud til virksomhederne med de planter, virksomheden gerne vil have. Efterfølgende sørger Resolut for, at planterne bliver vandet og plejet, således at de altid er friske og synes smukke og grønne. Planter forbedrer indeklimaet, og det er noget, som afspejler sig hos medarbejdernes trivsel. Ved at tage en snak med virksomheden og Resolut, finder man i fællesskab ud af, hvad der skal til af planter. Resolut har en række gartnere tilknyttet, som er eksperter udi grøn indretning. Således sikrer Resolut, at det er den helt rette løsning, man som virksomhed køber.