Antikmesse

Messeudstilling og loppemarkeder er efterhånden blevet en ret populær aktivitet. Ikke bare her i lille Danmark men også ude i Verden, hvor man ligeledes på tv-kanalerne kan følge auktionshuse og lagerhotelfund fra eksempelvis USA. Det er blevet et hit at gå på skattejagt og søge efter antikviteter, og hvis man gerne vil holde sig up to date med, hvornår der er antikvitetsmesser i Danmark, kan man med rette holde øje med en messekalender.

Messeudstilling kan man læse nærmere om på www.antikmesse.dk Antikmesse.dk har forskellige antikmesser, som typisk afholdes i Rødekro i Sønderjylland samt i Ringkøbing i Vestjylland. Den næste antikmesse som www.antikmesse.dk afholder er i Ringkøbing. Messen finder sted fra den 25.juli til den 28.juli i Rofi-Centret på Kirkevej 26 i Ringkøbing. Da messen er lagt i den danske industriferie, er der sikkert mange, der er på ferie ved Vesterhavet, og hvorfor så ikke kombinere sin ferie i sommerhuset eller på campingpladsen med et besøg på antikmessen i Ringkøbing. Udover selve antikmessen i Rofi-Centret vil der den 27. juli ligeledes være antiklopper at se på, hvis man tager til Ringkøbing Torv.

Det er fedt at finde antikviteter. Ja altså hvis man er en af dem, der kan lide den slags. Antikviteter tæller alt fra porcelænsfigurer, porcelæn, bestik, smykker, møbler og meget meget mere. Altsammen har det en historie, og det bliver ofte mere værd med tiden, hvorfor man kan gøre sig en rigtig god handel, når man tager på loppe- og antikvitetsjagt.

Tager man forbi Antikmessen, vil man hurtigt se, hvor kæmpe et udvalg af antikviteter der er at finde på messen. Alt lige fra smykker, samlerobjekter ja sågar legetøj, kan man finde på messen. Hertil skal det siges, at det er alle aldersgrupper, som besøger messen, så man kan komme, uanset om man er ung eller gammel. Messeudstilling er for alle.