Computer kurser

Excel kursus, photoshop kurser og word kurser her

Måske har du lige fået en computer og du aner ikke hvordan man bruger de programmer den har. Det kan være du gerne vil bruge regneprogrammet excel men aner ikke hvordan det fungere, det kan være du gerne vil skrive ting ned i skriveprogrammet word eller det kan være du gerne vil lære at bruge photoshop.
Der er heldigvis håb forude for dig, der ikke ved hvordan man gør. Der er nemlig excel kursus, photoshop kurser, og wordkurser som du med fordel kan tage. Her får du et kursus i hvordan programmet fungerer, og hvad du kan bruge det selv. Herefter kan du selv bruge det i praksis. Så det er virkelig super, super smart og man kan ikke andet end at elske programmet!

Kurserne er heller ikke særlig billige, et sted der kan anbefales at tage kurserne er hos 4D, som virkelig har erfarne undervisere, der gør at du føler dig godt rustet når du skal ud og afprøve programmerne i praksis. Så gå da ind på hjemmesiden og læs mere om de forskellige kursus muligheder du har.

Her er der lidt information om 4D konsulenterne:
4D Konsulenterne er eksperter i Adobe kurser, og deres fastsatte instruktør team er et af landets bedste. Det er din garanti for høj kvalitet – hver gang! Uanset om det er word kurser, photoshop kurser eller excel kursus.
Om du er på bruger niveau, avanceret niveau eller skal lære et program helt fra bunden, kan du finde det rigtige kursus hos os.
Der er altid mange datoer at vælge imellem på de åbne Photoshop kurser, da 4D er en af Danmarks største leverandør af Adobe IT kurser. Photoshop firma/special kurser har de lang erfaring med at levere og du kan få det præcis, som du vil have det.
4D Konsulenterne er også Adobe Authorised Training Centre
Deres kursuscenter ligger på Amagertorv i centrum af København. Firmakurser hos virksomheder kan de tilbyde i hele landet.

Kom ind og bestil dit photoshop kurser her photoshop kursus