Design din egen T-shirt

Hvor er det bare fedt at man kan designe sin egen T-shirt – så kan jeg også få en T-shirt der er min helt egen specielle, som ingen andre har. Ikke bare det at jeg kan få det motiv på jeg gerne vil have, men jeg får også en super god kvalitet, der holder facon og pasform også efter mange ganges vask. Så ud over at jeg har fået lavet nogle fede T-shirts her til sommer, md nogle flotte motiver på, så har jeg også fået nogle T-shirts hjem i forskellige farver uden nogen former for tryk. Jeg syntes at Billigtshirt har et stort udvalg af forskellige mærker og modeller som man kan vælge imellem, så der er lidt til hele familien og lidt til enhver smag. Jeg syntes det er dejligt at have ID T-shirts på, og absorberer sved godt.

Design din egen T-shirt

Det var ved et tilfælde på billigshirt.dk at jeg lige landede der, hvor jeg selv kunne designe min egen T-shirt – der gik helt sport i den hjemme hos os, vi sad sammen ved computeren og designede hver vores T-shirt – vi grinede og morede os i mens vi designede dem – og da vi var færdige, havde vi, efter vores egen mening, fået nogle super fede T-shirts ud af det. Efter vores bestilling, af vores selv designede T-shirts, tog det ikke lang tid før vi fik dem leveret – så det er det jeg kalder god kunde service og en hurtig levering. Det funger bare, og det er ikke sidste gang vi handler der.