Det simple og smukke i livet – med fokus på bæredygtighed

Design og kvalitet

Design og kvalitet, med fokus på miljø og bæredygtighed, er vigtige elementer for mange mennesker, og et krav fra mange kunder i dag – og det er værdier som netop ligger dybt i hjertet hos Otherstuff.

Otherstuff online shop bygger deres designs på ?less is more? og har fokus på det simple og smukke i livet, samt en passion der byder sig til, for den kræsne kunde.

Hos Otherstuff.dk er visionen at gøre verden til et bedre sted, ved at hjælpe mennesker med at nyde livets mange glæder, og missionen er at hjælpe kunderne med at føle en dybere relation med de mennesker de holder mest af gennem unikke og lækre produkter.

Hos Otherstuff går de op i miljøet, og forsøger derfor at agere og gøre en forskel. Foretagende blev etableret i foråret i 2017, lige siden har der været et gennemgående tema i produkterne, nemlig dansk design og kvalitet. Grundstenen i deres designs tager udgangspunkt i udtrykket ?Less is more?, med et overordnet fokus på simplicitet, æstetik og ikke mindst god kvalitet.

Otherstuff online shop er vækstet, og indeholder nu omkring 500 forskellige produkter, hvilket alt efter hvad indgangsvinkel man har til materialer, kan være miljøbelastende. Men her hos Otherstuff forsøges at implementere sociale- og miljømæssige hensyn i forhold til forretningsaktiviteterne, derfor integreres tiltag, hvor det giver mening for miljøet.

https://otherstuff.dk/

En af de steder hvor de har optimeret og samtidig nedbragt klimabelastningen er på alle deres papkasser, her er genbrug nemlig et gennemgående tema. Det vil sige, at alle de papkasser som Otherstuff sender ud, er fremstillet af genbrugspap. Ydermere gemmes og genbruges alle de papkasser, som leverandørerne sender.

Kraftpapir

Deres oprigtige interesse for miljøet, kan afspejles i en af de nye spændende produkter ?Kraftpapir?. Otherstuff går op i klimaet, hvor fokus på et bæredygtigt- og miljøvenligt genbrugsmateriale virkelig bliver synliggjort med produktkategori ?Bæredygtig?.

I denne kategori kan man finde 8 produkter, som alle har 1 fællesnævner de er alle lavet af genbrugs materiale. Faktisk er alle produkterne lavet af kraftpapir som er vaskbare og tåler vand. Kraftpapir ser ud og føles som læder, men er fremstillet af fiber, det er økologisk og genanvendeligt. Samtidig er der en god mulighed for at genbruge papirposen igen.

Vaskbart/kraftpapir tasker er blevet et yndet læder og stofalternativ i designprodukter såsom tasker og som indkøbspose. Hvilket er et godt alternativ til den miljøbevidste køber, da det er letvægt, vaskbart, miljøvenligt, genbrug og ikke mindst biologisk nedbrydelig.
Otherstuff shopping bag i papir er et fedt og miljøvenligt alternativ, når man skal ud at shoppe, handle dagligvarer mm. Generelt er kraftpapir tasken et godt alternativ til plastikposer og et bedre miljøvenligt alternativ.