Dygtig og erfaren skilsmisse advokat

Mange tænker ikke lige over at tage en skilsmisse advokat når man står midt i det hele i en skilsmisse – men mange gange kan det virkelig godt betale sig. Jeg selv stod i en skilsmisse situation hvor jeg bare tænkte – det går nok, og alligevel endte jeg med at måtte hyre vqa.dk til at føre min sag. Nogen vil så spørge sig selv hvad koster en advokat ved skilsmisse, og jeg tænker at det må være meget forskellige fra sag til sag, alt afhængig af hvor lang tid processen tager. I mit tilfælde tog det ikke så lang tid, og blev derfor heller ikke så bekostelig. Nu havde jeg flere ting ind over, og ikke kun det økonomiske og bodeling – så vi havde også lige politiet der blev inddraget, og alligevel, blev min omkostning til advokat rimelig.

Skilsmisse en kedelig ting

Det er aldrig rart at skulle gennem en skilsmisse, men nogen gange kan det være nødvendigt, og så er mit råd, få fat på en advokat med det samme, så der ikke bagefter først skal ryddes op i allerede aftalte aftaler. Jeg har været enormt glad for den hjælp og ydelse jeg fik af Susanne hos vqa.dk – hun er et meget behageligt og forstående menneske med en enorm faglig dygtighed. Jeg kunne ringe om hvad som helst, og hun tog sig af det. Jeg kender ingen som hende der kender lovgivningen på dette område som hun gør det. Den dag i dag er min skilsmisse vel overstået og jeg har det godt.