E-cigaretter

Når man overvejer eller skal til og igang med et rygestop, er der mange, som kvitter smøgerne til fordel for en el cigaret eller e-cigaret, som de kaldes i daglig tale. En e-cigaret er en slags cigaret, dog større, som man kan suge på, ligesom når man ryger på en cigaret. E-cigaretten er elektronisk, hvilket betyder, at den kører på batteri og derfor skal lades af og til. Ligesom en mobiltelefon eksempelvis. I selve cigaretten sidder der en patron, hvori der skal påfyldes væske, det såkalde e-væske. Når væsken opvarmes af det batteri, der sidder i cigaretten, kan udvindes en damp, og det er denne damp, som indåndes, som var det røgen fra en tobakscigaret.

En el cigaret kommer i mange forskellige størrelser, farver og modeller. Hos webshoppen eclshop.dk kan man se det store udvalg af både e-cigaretter, batterier, løsdele og reservedele for ikke at tale om de mange væsker, der findes hvor kun fantasien sætter grænser.

Når man kigger ind i udvalget af de forskellige væsker, skulle man næsten tro, at det er en hel slikbutik, man kigger ind i. Emballagerne er farverige, og det samme gør sig gældende for navnene på de forskellige væsker. Her finder man eksemeplvis væsker med bærsmag, med smag af sodavandsis, såvel som ananas, mynthe og meget meget andet. Det er også blevet lidt af en subkultur, det der med at dampe, og derfor kan man hos eclshop.dk også købe udstyr, så man selv kan blande sin egen væske.
Lidt ligesom når man rører kager eller blander saft, ja så kan man altså og blande sin egen e-væske til sin e-cigaret.

Såvel smage som mængden af damp er for nogle af de hardcores ‘dampere’ eller ‘vapere’ også altafgørende. Derfor kan det for nogen være en fordel, at man køber et batteri, som er større end standarden for så at kunne frembringe endnu mere damp. Skal man shoppe til sin e-cigaret, kan man med rette klikke ind på eclshop.dk