En fysioterapeut kan hjælpe og støtte med ikke-medicinske tiltag

Hvis du har smerter og nedsat bevægelighed

Hvis du er blevet ramt af sygdom, kan der være flere ting i din hverdag, som har ændret sig som en følge af din sygdom. Du kan have smerter, nedsat bevægelighed i muskler og led, åndedrætsbesvær eller andre fysiske symptomer, som begrænser din bevægelighed eller gøremål i hverdagen.

En fysioterapeut kan:

-Hjælpe og støtte dig i ikke-medicinske tiltag, der kan lindre smerter, åndenød eller angst.
-De kan også lindre eller behandle muskelspændinger
-Og hjælpe dig med at fastholde eller øge bevægelighed i muskler og led ? eller forebygge at problemer opstår.
-De kan afhjælpe eventuelle komplikationer og bivirkninger, som der er risiko for opstår i forbindelse med sygdom.
-Og de kan oplyse dig om sammenhænge mellem helbred, krop og bevægelse.

fysogsund.dk

Hjælp til at klare hverdagen bedre

En fysioterapeut kan afhjælpe nogle af de fysiske symptomer fra din sygdom. Det kan måske gøre, at du bedre kan klare hverdagen og gøre den mere tålelig. Søger du fysioterapi som også har fitnesscenter i Randers, er Fys & Sund et rigtig godt bud.

Fys & Sund har haft til huse i Provstegade 3 i Randers, og erfaringen i klinikken spænder fra 2 år til 20 år. Samlet har Fys & Sund en fysioterapeutisk erfaring på i alt 146 år. Det er en erfaring vi er stolte af, som gør os i stand til at løse langt de fleste fysioterapeutiske problemstillinger. Udover fysioterapeuterne er der ansat 6 fysioterapeut studerende, 1 fysiurgisk massør og en yoga instruktør. På den administrative side tager 6 klinik assistenter sig af den daglige drift i receptionen.

I Fys & Sund tror vi på, at alle er forskellige og at der ikke er to typer smerter der er ens, hverken i mekanik eller oplevelse, så derfor skal der laves individuelle behandlingsplaner til hver patient. Regimer og standard behandlinger findes ikke i Fys & Sund.