Fine Rød / hvide Adidas Fodboldssokker

Hvor ofte er det lige at man finder nogle super fine fodboldsokker til 40 kr. pr par – og så i de danske farver rød / hvid. Der var i hvert fald ingen tørre øjne, da de ankom i postkassen, og blev pakket ud af vores yngste søn. Jeg ved ikke om i også har sådanne børn, men min søn ville have dem på med det samme, og så sov han også med dem på. Nu de var så billige hos dsconsult.dk købte jeg selvfølgelig flere par – det kunne jo ikke betale sig andet – og jeg tænkte de rød / hvide farver de holder ved i lang tid – det er jo national farverne. Nu jeg var inde på dsconsult.dk fandt jeg også lige noget til de andre unger der gik til gymnastik. Jeg må sige at det er et stort udvalg af diverse sportstøj jeg fandt på dsconsult.dk.

Lange fodbold sokker

Nu ved jeg i hvert fald hvor jeg kan købe fodboldsokker til favorable priser – for dem går der nok mange af i fremtiden hos os – især adidas lange strømper som også kan holde benskinnerne på plads. Der var selvfølgelig også andre farver end de rød / hvide Adidas fodboldsokker, men nu var det lige dem knægten ville have. Herudover kunne jeg nok finde alt det jeg søgte indenfor sportsafdelingen – og ikke bare til børn, men også os voksne. Jeg kan kun sige, kvalitet til lave priser, god service, og ikke sidste gang jeg handler her – sportsudstyr kan være dyrt, så jeg sparer hvor jeg kan.