Fra lejlighed til hus og have

Bymenneske

Jeg har altid været et bymenneske og været en som fortrækker at leve inde i byen og i lejligheder. Det blev der dog ændret på da jeg mødte min kæreste, som nu er min kone. Hun kom fra landet og var meget mere til den frie luft og havde ønsker om en stor have til vores kommende hus. Jeg var klar til skiftet, da jeg i sidste ende tænkte at det ville være det bedste for os begge, samtidigt det bedste for os den dag vi beslutter os for at få børn. Jeg gik derfor med til at flytte i et hus ude for byen, hvor vi nu havde den have min kone havde ønsket sig. Det eneste jeg dog ikke var klar til, eller klar over, var den mængde af havemaskiner jeg skulle investere i.

Fra gammelt til nyt

Min far, samt min kones far havde heldigvis en masse forskellige havemaskiner som de ikke skulle bruge, da de selv havde fået nye. Så dem tog vi begge med glæde imod, i et håb om at det var nok til vores have, og at vi derfor ikke skulle ud og bruge penge på nye havemaskiner. Det fungerede i starten da vi fokuserede mere på at få huset i stand, men da det kom til at virkelig skulle at gå i gang med haven, så indså vi begge ret hurtigt at der var en årsag til at de gamle havemaskiner var byttet ud og derfor købte og erstattede vi de fleste af dem.