Gardinbussen

Når boligen skal have nye gardiner, er det oftest en proces, der kan tage tid, da man skal finde noget, som man gider kigge på de næste mange år. Måske skal man ud af flere omgange og kigge hos de forskellige butikker, som sælger gardiner, det kan også være, man går på nettet for at se, om der er noget, der kan friste, men som oftest er det mest rart, at man får lov til at kigge og føle, inden man køber de gardiner, som skal pryde boligen.

Og det behøver slet ikke kræve så meget tid og overskud, når man skal have nye gardiner. Kigger man efter Gardiner Middelfart,
Gardiner Haderslev, Gardiner Vejle, Gardiner Kolding ja kort sagt ret beset hele trekantsområdet og lidt til, så kan man overveje, om ikke man i stedet for at begive sig ud i flere butikker, i stedet skal ringe til Gardinbussen også kendt som dingardinmand.dk

Gardinbussen består af en dygtig gardinmontør, som med sin varevogn fyldt med gardiner, kommer hjem til kunderne, så man i stedet kan koncentrere sig om at kigge på gardiner, i stedet for at bruge masser af tid i butikkerne. Gardinbussen kommer altså hjem til kunderne, og det gælder både i dagstimerne, i aftentimerne samt i weekenderne. Der er altid gratis opmåling til de ny gardiner, uanset om det er rullegardiner, lamelgardiner, gardiner til skråvinduer, til børneværelset eller andre af boligens rum, som skal have nye gardiner.

i tilbyder dig et bredt udvalg af gardiner og solafskærmning, så du kan finde den farve og type, som passer til lige præcis dine behov og ønsker. Vi ved, at køb af nye gardiner eller solafskærmning er en vigtig beslutning, fordi det har en stor indvirkning på rummet og dets udseende. Gardiner i den helt rigtige farve og type kan på samme tid opfylde dine behov for afskærmning og give rummet en ekstra detalje.

Det er firmaet Dingardinmand, som står bag gardinbussen, og de glæder sig til at komme ud og betjene kunderne og hjælpe med, at de får den helt rigtige gardinløsning. Hver gang en kunde får besøg af gardinbussen, er det både den samme medarbejder fra Dingardinmand, som er forbi i bussen, og som er den medarbejder, der senere installere og opsætter de nye gardiner.