God du med en iværksætter i maven?

God du med en iværksætter i maven?

Går du rundt med en ide i hovedet, som ingen andre har haft eller ført ud i livet endnu, men du ved ikke helt hvordan du skal få startet eller om livet som iværksætter er noget der passer til dig? Bor du i Kolding området, og tænker at du det ville være rart med noget hjælp eller rådgivning til din idé? Så er House of Innovation, Se siden, lige et sted for dig. Det er et rådgivingshus der er med til at skabe gode rammer og inspirere nye iværksætter. Det ligger i hjertet af Kolding, få hundrede meter fra banegården, så det er også let tilgængeligt, hvis man ikke lige bor i byen.

House of Innovation har en meget simpel målsætning. De ønsker at være det naturlige sted at starte for nye iværksættere, de vil en inspirerende og nytænkende udviklingspark hvor alle med en god idé kan henvende sig. De ønsker at hjælpe og støtte iværksættere der går på vejen mod at skabe en ny virksomhed.

Det de kan tilbyde hos House of Innovation er en række netværks aktiviteter. Dette har stor betydning for en ny iværksætter, for i starten er det særligt vigtigt hurtigt at få udarbejdet et godt netværk. På den måde kan man nemmere sprede sin nye virksomheds ide. I og med at House of Innovation er et sted for nye iværksættere vil det være naturligt at skabe kontakt med nogle af de andre iværksættere der kommer hos dem, derved kan man hjælpe hinanden godt på vej.

Som iværksætter er det vigtig at man har godt gåpåmod, da man i starten ofte vil måde noget modgang, for at det begynder at gå den rigtige vej. Man skal ikke lade sig slå ud af en smule modgang, måske sker det endda at den oprindelige idé skal ændres og tilpasses, men som iværksætter er det vigtigt ikke at være for stolt, men til tider være klar på at tilpasse eller ændre sin ide.