Gua sha er godt for dig

Husker du at gøre noget godt for dig selv og i særdeleshed for din hud? Altså noget, hvor du virkelig føler at din hud kommer i balance. Hvis du ikke har oplevet den følelse, så har du noget godt at se frem til. Svaret er kort og godt gua sha. Gua sha stammer fra Kina, hvor man i flere tusinde år har benyttet det som et healingredskab. Og det er bemærkelsesværdige resultater, du kan opnå med gua sha. Eksempelvis forbedret blodcirkulation, fornyet glød i huden, reducering af rynker og dit ansigt genvinder desuden sin elasticitet. Når vi taler om gua sha, kommer vi helt automatisk også til at nævne gua sha sten. Det er vigtigt at du finder en gua sha sten, som får dig til at føle dig godt tilpas. Hemmeligheden bag stenen er nemlig, at du skraber på huden så din hud får en effektiv ansigtsmassage.
Gua betyder egentlig “at skrabe”, og derfor kan du også finde de relevante hjemmesider ved at søge på gua sha skraber. Så prøv engang at søge på gua sha skraber på Google.

Sådan kan gua sha hjælpe dig

Her er et par eksempler på, hvad du kan opnå. Kom af med “puffy face” om morgenen. Til denne behandling skal du benytte en iskold sodalit til en facial, som skal udføres med let tryk. Du kan også komme af med dine bekymringsrynker. Til denne behandling har du brug for en aventurin sten. Et ekstra tip er for øvrigt at gå med solbriller i stærk sol, da stærk sol kan fremme netop bekymringsrynkerne. Og så lige en vigtig information, du skal huske – du må aldrig benytte din gua sha på tør hud. Du skal altid benytte en olie eller en balm på huden. Det kan eksempelvis være en økologisk ansigtsolie eller en jobaolie (som er lidt billigere og passer til alle hudtyper). Desuden skal du altid sørge for at din hud er nyrenset. Håber at du nu har fået god inspiration, og er klar til at gøre noget godt for dig selv.