Gulvbehandling af alle slags gulve

Gulvbehandling af alle slags gulve . billigt og effektivt

Hvis du tænker at dine gulve trænger til at blive udskiftet og ser du dine hårdt optjente penge forsvinde ned mellem revner i trægulvet så kontakt Billig og effektiv Gulvbehandling
Det er nemlig slet ikke sikket at gulvene behøver at blive udskiftet men måske kan en gulvbehandling gøre det.
Gulvene i vores hjem er udsat på ekstrem slid. Daglig brug, skader som for eksempel en tabt varm gryde med kødsovs, en seng eller sofa uden filtdutter under benene eller slid fra hundens klør viser sig hurtigt op gulvene. Især hvis de ikke er behandlede med korrekt lak og ligende. Slidte gulve ser beskidte og nussede ud og det bliver et stort irritationsmoment.

Vi vil alle gerne have flotte rene gulve, vores hjem præsenterer sig bare bedre med flotte gulve. Gulvbehandling kan redde dig fra at skule skifte hele gulvet ud hvilket er en ret bekostelig affære for alle husejere. Et slidt trægulv med mange pletter og slid ser beskidt ud men det kan klares med en slibning og en ny lakering. Det er også meget moderne at male trægulve helt hvide – dækkende og blanke. Dette skal gøres af professionelle fagfolk da resultatet ellers vil blive endnu værre end dit slidte gulv.
En gulvbehandling skal tages i flere etaper for at opnå det bedste resultat og det skal gøres efektivt og billigt.
Gulvene slibes ned med maskine – igen er det vigtigt at det er professionelle fagfolk der betjener maskinerne da en enkelt fejl kan ødelægge gulvet. Der findes forskellige efterbehandlinger af dine nyafslebne gulve – alt efter hvilket look du vil have.
Gulvene kan få en speciel oliebehandling, dette giver en flot varm overflade der er behagleig at gå på. I rum med megen aktivitet, risiko for snavs med for eksempel sten og sand og ligende anbefales en hård lakering.