Hjælp til at finde nye medarbejdere

Det var nok lidt mere dansk end headhunting, som man også kalder det med fine ord. Jeg ville ønske at der ikke var helt så mange engelske ord i det danske sprog, men det vinder mere og mere inpas de der engelske ord. På et tidspunkt taler vi nok alle engelsk her i Danmark – hvem ved.

Det kan være lidt af en opgave at skulle ud og finde en ny medarbejder, der bare falder ind i ens virksomhed – der er visse ting de skal kunne, men der er også lige det der med kemien. Jeg kan huske, at jeg selv ville tale med alle ansøgerne, for at få udvalgt lige netop den person jeg ville have i mit team. En forkert person i et team, kan ødelægge hele teamet.

Rekruttering i Aarhus

Hvem kan man så lige få til at hjælpe sig med at pege på lige netop den medarbejder der er god for ens virksomhed. Der er flere der syntes at de kan det, men i bund og grund skal man jo selv have fingeren med i processen, hvis det virkeligt skal kunne lykkes. Søgningen headhunting århus, gav nogle tips til hvem der kunne komme på tale, hvis jeg selv ville undgå at have hele den lange proces med at finde lige netop den ansøger jeg ønskede. Shortlist.dk havde en model, der måske kunne tiltale mig, de lavede grovsorteringen, og så kunne jeg selv være med til den sidste udvælgelse, så kunne jeg spare en masse timer og derved også penge.