Individuelt tilpasset tandprotese


Er man ved at være træt af at mangle flere tænder i over- og/eller undermunden, og overvejer man at få en professionel tandtekniker til at fremstille en tandprotese til én? De fleste mennesker oplever på et tidspunkt i livet at have mistet flere af deres naturlige tænder. Det kan skyldes alt lige fra almindeligt slid, paradentose og karies til sygdom og ulykke. Det er ganske enkelt de færreste, der går gennem livet med det naturlige tandsæt i 100 % behold.

Står man i en situation, hvor man egentlig gerne vil have en tandprotese, men er man utryg i forhold til proceduren og det økonomiske aspekt ved det? Så kunne det være en god idé at kontakte Tandprotesehuset. Her besidder man den ekspertise på området, som betyder, at deres medarbejdere kan rådgive og vejlede om de forskellige muligheder. Det vil sige både i forhold til at få fremstillet en hel- eller en delprotese og i forhold til prisen, betalingen og et muligt tilskud til tandprotese. Mange ved nemlig slet ikke, at der kan søges om økonomisk tilskud til tandprotese hos kommunen.

Hos Tandprotesehuset ved man, at det bekymrer rigtigt mange, at man måske ikke har de økonomiske midler til en tandprotese. Derfor bistår de gerne med at udfylde en ansøgning og udarbejde en behandlingsplan med et prisoverslag. Begge dele sendes så til vurdering hos klientens kommune. Det er helt og aldeles gratis, ligesom den forundersøgelse som man kan få en aftale om i klinikken. Her gennemgår en tandtekniker klientens tænder og kommer med et behandlingsforslag. Hvad enten den optimale løsning er en hel- eller delprotese, er man sikker på en professionel og venlig behandling. På Tandprotesehusets hjemmeside kan man læse om klinikken og behandlingen. Her kan man også se en liste over de byer i Danmark, hvor der er klinikker.