Indretning af din varevogn gør en verden til forskel

Bliver du glad, når du åbner døren til din håndværkerbil?

Uanset om man er tømrer, blikkenslager, elektriker eller murer, så er der sikkert dage, hvor man ser ind i din varevogn og tænker: “Hold nu op!” Medmindre man er et stort ordensmenneske, vil værktøj og materialer hurtigt begynde at ligge steder, hvor man ikke lige kan finde det igen – specielt hvis ens varevogn ikke er ordentligt indrettet. Den rette indretning af ens varevogn kan betyde en verden til forskel i, hvor effektivt man arbejder og dermed hvor hurtigt man tjener pengene, og slutteligt hvor meget arbejdsglæde man dermed oplever.

VW er en meget brugt varevogn til håndværkere, og det er et af de mærker varebil-inventar.dk giver eksempler på på deres hjemmeside, når de viser, hvordan en varevogn kan indrettes. VW bilindretning er noget de har stor erfaring med, og erfaring er vigtig, når kunder henvender sig og har brug for ekspertise til indretningen. Man vil helt klar til tider blive udfordret på, hvad man tænker om normal indretning, for nogle gange skal der tænkes ud af boksen for at udnytte pladsen bedst muligt.

Du kan endda få råd omkring valg af, hvilken varevogn du skal vælge. Afhængig af dit fag, vil der være forskellige krav til, hvordan din bil bedst indrettes. Skal du for eksempel kunne læsse din bil med en gaffeltruck, så skal der måske være plads til både indretningen og en palle, og du skal undgå en bil med bagklap. Og der vil helt sikkert også være forskellige behov for dybde af hylderne og antal sorteringsskuffer.

Til den prisbevidste håndværker, eller til den nystartede, som har brug for en billig løsning, arbejder varebil-inventar.dk også med genindsætning af brugt inventar. Derudover kan man også få overflyttet ens eksisterende inventar over i ens nyindkøbte varevogn.