OL Gulve

Et flot gulv danner rammen for et rum. Uanset om det er et rum, der bruges derhjemme privat, eller om det er et rum, der bruges i erhvervsmæssige sammenhænge, udgør gulvet et bestandig og vigtig del af et gulv. Et gulv skal være holdbart, da det hver dag betrædes igen og igen. Det betrædes både med og uden fodtøj, og det skal derfor kunne holde til lidt af hvert, dag efter dag, år efter år.

Hos firmaet OL Gulve som ligger i Valby tæt ved København, finder man et kæmpe udvalg af forskellige gulve. Industrigulve er eksempelvis en af de gulvtyper, som OL Gulve har specialiseret sig i. Som navnet antyder, så anvendes industrigulve typisk i erhvervsmæssige sammenhænge, hvor det kræver lidt mere end et almindeligt stuegulv eller et gulv til et kontormiljø. Det kan eksempelvis være på et lager eller i en produktionshal, hvor gulvet skal være enormt slidstærkt og samtidig også kan holde til, at der kommer belastning på fra trucks og andre industrielle køretøjer.

Selvom industrigulvene fra OL Gulve er både slidstærke og ikke tager så lang tid at lægge, opfylder de stadig både de sikkerhedsmæssige krav, ligesom de har et flot æstetisk udtryk. Industrigulve fra OL Gulve kan således tilpasse de design, som virksomheden hvori gulvet lægges, i forvejen har. Som udgangpunkt kan et industrigulv fra OL Gulve monteres over en weekend, så udover sit slidstærke materiale, tager det heller ikke langt tid at montere. Dette er klart en fordel for en virksomhed, således virksomheden ikke behøver at være lukket i flere dage for at få lagt nyt gulv.

Hvis man gerne vil se OL Gulves udvalg, er man velkommen til at komme forbi deres showroom, som befinder sig i den gamle kapselfabrik i Valby. Her kan man også få råd og sparring med de dygtige og kompetente medarbejdere. Vil man læse mere om firmaet: Se mere på olgulve.dk