Pas godt på dit parforhold

parterapi

Der er ingen grund til at vente med, at I begynder at opleve parforholdsproblemer før I søger parterapi. Hvis du vil investere i dit parforhold, kan I med fordel købe et forløb hos Thepraxis.dk. Her vil I møde en dygtig og empatisk behandler, der konstruktivt vil kunne bringe jer et andet sted hen, og gøre jer i stand til at løse jeres udfordringer på en mere bæredygtig og kærlig måde.

Er skaden sket

Har I allerede gået og småskændtes i et stykke tid, og vil I gerne tilbage på sporet af det dejlige forhold i tidligere har haft, så er det bedste at gå i parterapi med det samme. Et parforhold i krise kan sagtens blive repareret, så længe i begge to ønsker det, og er villige til at arbejde for det. For det er et stykke arbejde der skal gøres, og I må være forberedte på, at det kan blive svært og udfordrende, men til gengæld kan I begge nyde frugterne af jeres fælles indsats, når I er kommet på den anden side. Hos
Thepraxis.dk laves der skræddersyede individuelle forløb til netop jeres parhold, hvilket er med til at sikre, at får det rette forløb og får taget hul på netop de problematikker der fylder i jeres unikke parhold. I vil også blive bevidste om, at et parforhold er en dynamisk størrelse, der hele tiden og som alt muligt anddet ændrer sig, og derfor er det også super vigtigt, at pleje og nære parholdet, således at det er robust til at modstå de udfordring og kriser, som du uundgåeligt vil støde på livet igennem. Det allernemmeste vil være at smide håndklædet i ringen og kapitulere, men vælger du denne form for adfærd, kan du være næsten sikker, at du engang vil stå i en ligende situation, vil du foretage de samme valg, og på den måde bliver der tale om et mønster, der er meget svært at bryde og vil skabe mange ulykkelige situationer.