Produkter til din bil

et kan være at du lige står og mangler lidt shampoo eller voks til din bil, det er det jeg mener med at sige produkter til din bil, men der findes også andre ting der kan sættes i denne forbindelse, andre vil måske sige at det hedder tilbehør til bil i stedet for, og det kan jeg da også godt gå med til at kalde det. Bare at vi er enige om hvad det er vi taler om her. Min egen lille bil mangler ikke noget lige her og nu, men hvem ved, når der er gået nogle år, så kan det da godt være at jeg ikke har råd til vaskehallen længere og selv m i gang med shampoo og voks for at bilen skal stå pæn og ren og skinnende.

Voks som Bil-tilbehør

Det er lang tid siden at jeg selv har stået og poleret min bil med voks, men det giver gode armmuskler, som ham drengen i karate kids fik da han skulle lære karate hos den gamle kinesiske læremester. Jeg ved slet ikke om der stadig er mennesker der selv står og polerer deres bil med voks, men nogen gange ser jeg da nogle mænd der står og vasker deres bil med shampoo – jeg tror ikke det er billigere at gøre det selv, for der er mange gode og billige tilbud på vaskehaller frem for at købe Shampoo som tilbehør til bil. Selvfølgelig får man mere Shampoo når man køber det som bil tilbehør frem for vaskehallen.