Rejse er godt, hjemme bedst

Sommerferien er i gang for de fleste, og mange skulle formentlig have brugt noget af sin sommerferie syd for de danske grænser. I år holder de fleste danskere dog ferie hjemme, og det skyldes naturligvis den verserende Covid19-pandemi, som stadig raser. Selvom at det ikke længere er på sit højeste, skal vi nemlig stadig passe på. Grænserne er åbne igen, hvilket jeg bestemt heller ikke ser som noget negativt. Men derfor skal vi stadig tænke os om, vaske hænder og generelt huske at hoste i ærmet. En del danskere er dog begyndt at tage ud og rejse. Jeg skal ikke kunne sige, om dette er sikkert eller ej, men man må vurdere, at der ikke er en overhængende risiko for smittefare, når nu myndighederne siger god for udlandsrejse. Personligt venter jeg med at tage udenlands. Ikke engang en tur til Tyskland og grænsebutikkerne, vil jeg gøre endnu. Jeg venter, da jeg tror, der er mange mennesker, som er nede og handle ind.