Rytmisk gymnastiktøj til børn

Så har jeg lige købt noget rytmisk gymnastiktøj hos dsconsult.dk, da min datter står og skal have gymnastik opvisning. Det ser rigtig godt ud, når vores gymnstik udøvere også er klædt på til denne store begivenhed, hvor de viser hvad de har lært gennem sæsonen. Jeg blev en del overrasket over at se hvor stort et udvalg de havde til børn og for den sags skyld også voksne, og så endda med de kendte mærker GK Elite Sportswear, Ervy og Zone – og det var virkelig svært at udvælge lige den der var flottest, for der var rigtig mange flotte farver og udsmykninger i deres udvalg af gymnastikdragter. Det hjalp at min datter sad ved siden af mig, da vi var inde på dsconsult.dk for at skulle udvælge gymnastikdragten.

Dsconsult.dk har alt udstyret til gymnastik

Det der også var dejligt at se, var at de også havde tyndebånd og andet udstyr ud over gymnastiktøj til børn – så vi kunne få det hele samme sted. Samtidig fik vi også lige fyldt vores lager op af bandager og andet til kommende skader, så vi havde det hjemme, hvis uheldet var ude. Det var dejligt at selvom det virkelig var fine ting vi fik købt, så var priserne også rimelige, for ikke at sige nogle af de bedste priser indenfor gymnastik tøj. Jeg siger jer, der var en glad pige jeg fik, da tingene kom hjem – og det tog hende ikke lang tid om at hoppe ned i gymnastik dragten, og ind foran spejlet.