Skift over og ryg på e cigaret

Har du endnu ikke skiftet den gamle tobakscigaret ud med en e cigaret. Så kunne det være, at du skulle overveje, om det ikke var en muligheden. På hjemmesiden kc-smoke.dk kan du nemlig finde et stort udvalg af forskellige former for e cigaretter. Og der er også en, som du vil kunne bruge. Har du en drøm om, at stoppe med at ryge. Så kan e cigaret også være et godt skridt på vej i den rigtige retning. For det kan gøre det nemmere.

Hvordan fungerer den

En el cigaret fungerer på den måde, at man ryger på damp i stedet for tobak. Men man får stadigvæk nogle af de stoffer, som der også er i en almindelige cigaret. Det vil sige, at man kan få stillet de samme afhængigshedbehov, når man ryger på en e smøg, som hvis man røg almindelige cigaretter. Men alle de farlige stoffer, som der også er i almindelige cigaretter, får man altså ikke ned i lungerne på samme måde.

Vælg med forskellig sjov smag

Noget andet af det man kan, når man ryger på damp cigaret er, at man kan vælge dem med forskellige slags smag. Det kunne for eksempel være med frugtsmag, lakrids, menthol eller noget helt andet. Her er man fri til at vælge lige det, som man godt kan lide. Og så gør det også hele rygeoplevelsen lige mere sjov. Samtidig med at man ikke behøver at lugte af røg, som er noget af det, folk mange gange er virkelig irriteret over.

Sådan kommer du i gang

Vil man gerne i gang med at ryge på denne form for cigaret i stedet for. Så kan man bruge linket, som man finder i denne artikel. Her kommer man videre til en hjemmeside, hvor man kan købe de forskellige produkter. Her kan man også læse mere omkring selve e cigaretten, hvordan den virker og så videre. Så det er faktisk ikke noget, som behøver at blive en svær eller lang overgang.