Søger du reparation af Iphone 8?

Smartphone-, tablet- og computer-reparation, iphone reparation

Leder du efter reparation af iphone 8, så kan du med fordel kigge ind hos Fixphone.

De udmærker sig nemlig i, at have den bedste service, og går op i at have glade og tilfredse kunder, samt være hurtige og billige.


Fixphone ser dagligt masser fejl, skader og ødelagte komponenter på både mobiltelefoner, tablets og computere. På deres hjemmeside er det gjort nemt og overskueligt at vælge hvilket mærke smartphone, tablet eller computer, som du skulle ønske at få repareret, hvorefter du kan vælge den konkrete model og se vores billige priser.

FixPhone er stolte af at være Danmarks bedst bedømte værksted, og det skyldes bl.a. især et hold dygtige teknikerer. Alle FixPhones værksteder er ESD-godkendte og alle deres teknikere er udmærkede med certifikater samt 10-15 års erfaring med reparation af alle typer af telefoner, bl.a. reparation af Iphone 8, tablets, computere samt andre elektroniske enheder.

Reparation af Iphone 8

Hos FixPhone kommer der især mange iPhones, f.eks. iphone 8 skærm reparation, iPads og MacBooks til reparation dagligt. Firmaet tager sig af alle typer reparationer, uanset om det er skærmen der er smadret, er blevet knust eller har fået en flænge, batteriet der skal skiftes, højtaleren der ikke giver lyd, mikrofonen som ikke virker eller noget helt andet som fx softwarefejl mm. ?
Apple er et amerikansk multinationalt teknologifirma med hovedkontor i Californien, som designer, udvikler og sælger forbrugerelektronik, computersoftware og onlinetjenester. Virksomhedens hardwareprodukter inkluderer iPhone-smarttelefonen, iPad-tabletcomputeren, Mac-pc?en, den bærbare iPod-medieafspiller, Apple Watch smartwatch, Apple TV-digitale medieafspiller, de trådløse AirPods-øretelefoner og HomePod-smarthøjttaleren.

Kig forbi Fixphone, hvis du søger efter reparation af iphone 8