Spar penge hos billigtoner.dk

Jeg elsker at spare penge hvor jeg kan – og det kan jeg når jeg køber mine tonere til min printer hos Billigtoner.dk. Jeg var længe om at finde stedet, og har aldrig fortrudt at jeg har handlet hos dem. Jeg får mine printer tonere promte efter jeg har bestilt dem på nettet, og de gange jeg har haft brug for lidt råd eller vejledning, så har jeg altid modtaget en god og høflig kundeservice. første gang jeg, da jeg lige fandt hjemmesiden, anede jeg slet ikke at der var så mange forskellige slags printere, og ikke mindst at billigtoner.dk havde toner og blækpatroner til dem alle – sikke et stort udvalg. Det var nemt at bestille på deres hjemmeside, da den har en smart søgefunktion, så jeg bare kunne klikke mig frem til lige nøjagtig min model.

Billigtoner.dk frem for leje og service

Jeg har tidligere haft lejet min store printer, men efter jeg fandt billig toner, blev jeg hurtig klar over, at der var penge at spare ved at købe min egen printer og så købe og selv udskifte toner boksene selv. Selvfølgelig er det nemt at leje og få service udefra – men det koster også, og så stillede jeg mig selv det spørgsmål, om det nu også lige var det værd. Nej, og nu køber jeg mine kompatible toner og papir hos Billigtoner.dk og får samme resultat ud af min printer som jeg gjorde tidligere. Så er det også så smart at de har sat de kompatible og originale tonere under hinanden, så man kan se prisforskellen.