Stort udvalg af Office kurser hos 4D


Interesseret i Office kurser? I dag går udviklingen stærkt på mange felter. Et af de områder, hvor der virkeligt er fart på, er inden for IT. Hvis man har en virksomhed, hvor IT spiller en stor rolle, er det derfor afgørende for gnidningsfrie arbejdsgange og -processer, at de enkelte medarbejdere er klædt godt nok på til at varetage deres arbejdsopgaver, når de sætter sig ved skærm og tastatur. Utilstrækkelige kompetencer er desværre ikke et særsyn hos mange firmaer. Det er både frustrerende for medarbejderne, men helt sikkert i sidste ende også en økonomisk ulempe for virksomheden. Hos 4D er man eksperter inden for en lang række kurser, som fx Office kurser og Word kurser. Skulle man have brug for at blive opdateret med et photoshop kursus eller et kursus i Illustrator, er det også en mulighed. Virksomheden har siden etableringen tilbage i 1991 haft fokus på at udbyde kurser til virksomheder og enkeltpersoner, der har brug for at være med helt fremme inden for Microsoft teknologi.

I en digitaliseret verden er det nærmest umuligt ikke at skulle forholde sig til IT. Hvis det ikke er i forbindelse med sit job, kan det være som privatperson. 4D tilbyder også kurser, der opdaterer én i forhold til Facebook, LinkedIn og YouTube. Har man interesse i et virksomhedskursus, er dygtige og erfarne medarbejdere hos 4D meget gerne behjælpelige med at få sammensat og skræddersyet en løsning, der er målrettet den enkelte virksomhed og dennes behov og ønsker.

Skulle man have brug for at inddrage flere forskellige områder, sammensætter 4D gerne ét kursus med indhold fra flere uafhængige kurser. Det er naturligvis optimalt. Som enkeltperson er det også muligt at deltage i kurser hos 4D. De kurser kaldes skemalagte åbne kurser, og de er åbne for alle. De afholdes i 4Ds egne lokaler på Amagertorv i hjertet af København. Klik ind på 4D.dk og læs meget mere om fx Office kurser, Word kurser eller det næste photoshop kursus.