Tag på jagt og se klart.

Når man går på jagt er det essentielt at ha en god og brugbar kikkert. En man kan se langt med, selv i skumringen. Uanset om man er nybegynder eller erfaren jæger kan vi hjælpe med at vælge den rigtige kikkert. Tænk at gå ud i skumringen og være klar til at nedlægge byttet. Så anbefaler vi en kikkert med 8-10 gange størrelse og så stor frontlinsediameter som muligt. Det gør at det bliver nemmere at få nok lys til en ordentlig billedangivelse. Vores anbefaling går på 42-56 mm i frontlinsediameter. Man skal som jæger give sig selv de bedste betingelser, for at det bliver så let som muligt at nedlægge et bytte. Når man har erfaringen på plads med alt det teoretiske og praktiske der er forbundet med jagt, er en god jagtkikkert essentiel.
Se mere på
Mange jægere vælger Danmark, når det gælder at gå på jagt. Der er også mulighed for at tage til udlandet på jagt, for at nedlægge andre og mere særlige dyr. Samtidig er der også mulighed for selv at tage på et eventyr. Tag for eksempel på jagttur til Afrika eller Canada.

Køb jagtkikkert på webshoppen

Vi fører mange kvalitetsmærker i jagtkikkerter. Der kan blandt andet nævnes Astro Savannah, Hawke og Outdoor Explory. På vores hjemmeside har vi også andre kikkerter som børne, fritids og fuglekikkert.
Se mere på kikkert-shoppen.dk for at se og købe kikkerter. Her kan handles 24 timer i døgnet, uden at man behøves at stå i kø. Vi samler helst på tilfredse kunder, så det er vigtigt at vi får feedback på oplevelsen i vores webshop. Vi sidder klar på mail eller telefon, såfremt der er spørgsmål til ordre eller vores produkter.
Vi glæder os til at hjælpe, og har mere end 30 års erfaring fra branchen. Det er vigtigt at give erfaringen videre til både nybegyndere og øvede indenfor jagt.
Har man ikke jagtbevis, er der mange muligheder for at få kursus på aftenskole.
Kom ud i naturen og få adgang til den indre ro.