Træner

Træning er sundt for krop og sjæl, så det er bare at komme i gang. Der findes mange forskellige former for træning, så det er vigtigt at du finder noget der matcher netop til dig. Den træner du får er ofte alt afgørende for om du synes det er sjovt at træne. Torben Bremann har hele sit liv beskæftiget sig med at træning og været træner for andre. Torben har trænet alt lige fra fodbold til bodybuilding, hvilket gør at han har et stort fagligt niveau, så du kan som kunde være sikret en god træner der ved hvad det drejer sig om. Du kan her læse mere om Torben, og hele hans karriere og meget mere træner

Med 35 års erfaring får du hos Torben et høj faglighed, og en træner der sætter dig i centrum, uanset om du er kvinde, mand, ung eller oppe i årene. Så er der en træningsform for dig.

Når der er så mange forskellige former for træning man kan dyrke, er det yderst vigtigt at finde noget der bringer humøret i top. Man skal ikke “bare” træne for at tabe sig eller ligende, nej det er vigtigt at finde noget der gør en glad og gør at man gang på gang gider at tage træningstøjet på, stramme løbeskoen og komme afsted. Det gør at ens træning forløber mere let, og at man går glad der fra igen. Din træner skal nok være den motiverende part, men du skal selv være den der driver det.